Herkkyys - kaulakoru

Buy this
  • 119,00 € EUR
  • 1 Jäljellä


Herkkyys- kaulakoru


Herkkyys kaulakorussa kivet ovat epäsymmetrisessä järjestyksessä. Korusta voi halutessaan valita vaaleamman tai värillisemmän osan näkyviin esille.

Kaulakorun pituus 82cm.

Granaatti 4mm, korallii 6mm, karneoli litteä ja fasettihiottu ovaali 8mm, ruusukvartsi neliön muotoiset 8mm.

Granaatti - kasvattaa voimakasta tahtoa ja tuo itseluottamusta, voimakivi naisellisuudelle. Vahvistaa kantajan kestävyyttä, suorituskykyä, mutta liitetään myös turvallisuuden tunteeseen ja suojelemisen tarpeeseen. Granaatti tunnetaan ystävyyden ja rakkauden kivenä.

Karneoli - antaa rohkeutta, tuo itsevarmuutta ja ulospäin suuntautuneisuutta. Kivi on inspiroiva ja lisää päättäväisyyttä.

Ruusukvartsi - rauhoittava, palauttava, lempeys, anteeksi antaminen. Auttaa purkamaan tunneperäistä stressiä ja jännittyneisyyttä ja opettaa, että todellinen itseluottamus syntyy vain itsensä hyväksymisestä. Lisää elämäniloa, kauneuden tajua ja taiteiden ymmärtämistä.

Koralli - on hoivaava ja suojeleva kivi, sopusointu ja hyväntahtoisuus teemana. Se tasapainottaa tunteitamme, tuoden vahvuutta ja sisäistä rauhaa.

Kaikki korun osat ovat 925 hopeaa. Jokainen kivi on uniikki, siksi niissä on pieniä keskinäisiä väri- ja muotoeroja luonnostaan. Kivikaulakoru on vamistettu käsityönä Suomessa.