Ilma - kaulakoru

Buy this
  • 180,00 € EUR
  • 1 Jäljellä


Ilma - kaulakorussa on kvartsi, fluoriitti, lapis lazuli, ioliitti, ametisti, apatiitti ja 925 hopea.


Ilma elementti kivikaulakoru liittyy taulusarjaan Elementit, tekijänä Carina Åstrand www.carinaastrand.com.


Kaulakorun pituus säädettävissä 50-52cm. Voidaan mittatilauksena valmistaa juuri sinulle sopivan mittaiseksi.


Kaikki korun osat ovat 925 hopeaa. Jokainen kivi on uniikki, siksi niissä on pieniä keskinäisiä väri- ja muuotoeroja luonnostaan. Valmistettu käsityönä Suomessa.


Kvartsi: harmonisoi, inspiroi, tuo valoa, auttaa tietoisuuden kohoamista, Tasapaino, niin maassa kuin taivaassa, kuvastaa ilmaa ja selkeyttä, vahvistavan intuitiota, tuoden selkeyttä elämäämme, vahvistaa sisäistä voimaamme sekä omaa tahtoamme. Ohjaa ja vahvistaa energiaa, se on erittäin hyödyllinen manifestointiin, parantamiseen, meditaatioon, suojeluun ja kanavointiin. Parantaa henkistä kasvua, hengellisyyden ja viisautta.


Fluoriitti, auttaa keskittymään ja muistin virkistämiseen. Sisäisen viisauden kivi, ideointiin ja niiden toteuttamiseen.


Lapis Lazuli: opastus sisäiseen maailmaan ja sisäisen minuuttasi. Vahvistaa luontaisia taitoja ja lahjoja. Tukee ilmaisua ja antaa viisautta. kehittää mielen voimaa ja auttaa vetämään ajatuksia sisäänpäin, sekä antaa pelottomuutta ja rohkeutta tehdä unelmista totta.


Ioliitti: opettaa ilmaisemaan omat ajatukset, tarpeet selkeästi, kohottaa ja kirkastaa kantajan voimaa


Apatiittii: sallivuus, lennokkuus, voimistaa monipuolisuutta ja joustavuutta.


Ametisti: on toimiva kivi luovalle ajattelulle ja oikeudenmukaisuudelle. Rauhoittava ja keskittymiskykyä voimistava. Edistää henkistä tietoisuutta, intuitiota ja luonnollista selvänäköisyyttä. Tuo toivottuja muutoksia elämään.