Rakkaus - korvakorut

Buy this
  • 79,00 € EUR
  • 2 Jäljellä


Korvakoruissa on ruusukvartsi, peridootti, akvamariini, topaasi, pinkki turmaliini, sitriini ja safiiri.


Kaikki korun osat ja koukut ovat 925 hopeaa. Jokainen kivi on uniikki, siksi niissä on pieniä keskinäisiä väri- ja muuotoeroja luonnostaan. Valmistettu käsityönä Suomessa.


Korkakorujen koko pituus 3,4cm, 2 x ruusukvartsi, 3 x peridootti, 1 x akvamariini, 2x topaasi, 2 x pinkki turmaliini, 1 x sitriini ja 2 xsafiiri, yht. 13 fasettihiottua kiveä.

Kivikorvakorujen väriteeman inspiroi tarot korttien hallitsijattaren hempeät värit.Ruusukvartsi:rauhoittava, palauttava, lempeys, anteeksi antaminen. Auttaa purkamaan tunneperäistä stressiä ja jännittyneisyyttä ja opettaa, että todellinen itseluottamus syntyy vain itsensä hyväksymisestä. Lisää elämäniloa, kauneuden tajua ja taiteiden ymmärtämistä.

Safiiri: edustaa taivasta sekä uskollisuutta, vapautta ja toivoa.

Peridootti: avaa uusia ovia ja poistaa stressiä, pelkoja ja syyllisyyttä sekä aktivoi persoonallista kasvua. Vapauttaa vanhoista taakoista ja kielteisistä ajatuskuvioista. Motivoi uuteen kasvuun sekä tarpeellisiin muutoksiin.

Akvamariini: Rauhoittava ja stressiä vähentävä akvamariini karkottaa pelkoja. Antaa voimaa kantajalleen. Uskotaan että aikojen alussa akvamariinit olivat merenneitojen aarteita.

Sitriini: edustaa iloa ja mielen virkeyttä sekä kohottaa itsetuntoa. Kiven avulla voi houkutella puoleensa vaurautta, menestystä ja hyvää itselleen.

Topaasi: edistää taiteellista inspiraatiota. Lisää iloa ja huumorintajua, sekä lisää ymmärrystä ja sallivan olemisen ilman suorittamista. Auttaa valaisemaan omaa polkua päämääriä kirkastaen ja sisäisiä voimavaroja huomioiden.

Turmaliini: symbolisoi runsautta, ystävyyttä ja rakkautta. Pinkki – naisellisuus, levollisuus