Värikkäät kevät - korvakorut

Buy this
  • 119,00 € EUR
  • 2JäljelläVärikkäät kevät - korvakorut, ihanan herkullisissa väreissä.

Punainen - rubiini, vihreä -peridootti, keltainen - sitriini ja liila - violetti. Värikkäiden korvakorujen teemat: rubiini - naisellisuus, peridootti - sydän ja rakkaus, sitriini - ilo ja vauraus, ametisti - intuito ja meditaatio.


Korvakorujen koko on vähän säädettävissä, halkaisija n.5-7cm.

Värikkäät korvakojen kiinnitys kumituteilla.


Kaikki korun osat ovat 925 hopeaa. Jokainen kivi on uniikki, siksi niissä on pieniä keskinäisiä väri- ja muuotoeroja luonnostaan. Valmistettu käsityönä Suomessa.


Ametisti: on toimiva kivi luovalle ajattelulle ja oikeudenmukaisuudelle. Rauhoittava ja keskittymiskykyä voimistava. Edistää henkistä tietoisuutta, intuitiota ja luonnollista selvänäköisyyttä. Tuo toivottuja muutoksia elämään.


Peridootti: avaa uusia ovia ja poistaa stressiä, pelkoja ja syyllisyyttä sekä aktivoi persoonallista kasvua. Vapauttaa vanhoista taakoista ja kielteisistä ajatuskuvioista. Motivoi uuteen kasvuun sekä tarpeellisiin muutoksiin.


Rubiini: auttaa toimimaan rakkaudellisesti, vahvistaa toivoa, uskoa ja luottamusta omiin kykyihin. rohkaisee herkkyyteen parisuhteessa. Symbolisoi rakkautta ja intohimoa. Kivi yhdistetään elinvoimaisuuteen ja voimakkaisiin tunteisiin.


Sitriini: edustaa iloa ja mielen virkeyttä sekä kohottaa itsetuntoa. Kiven avulla voi houkutella puoleensa vaurautta, menestystä ja hyvää itselleen.